Apps voor het MKB

Een goede functionele mobiele app hoeft niet duur te zijn. Wij bouwen apps voor het MKB zonder daarvoor een hoofdprijs te vragen. Ons standaard basispakket biedt ruime mogelijkheden voor een functionele app met toegevoegde waarde. U kiest welke onderdelen u in uw app wilt hebben, wij bouwen voor u de app. En dat vaak al binnen een week.

Naast het standaard basispakket bieden we een aantal extra opties aan om uw app mee uit te breiden.

Standaard basispakket – € 999

Het standaard pakket is al behoorlijk uitgebreid, met tal van mogelijkheden. Wellicht zijn niet alle mogelijkheden voor uw app van toepassing, toch geven we een overzicht met een aantal van de mogelijkheden binnen het basispakket:

Kalender Toon uw Facebook-events of Google Calendar. Of creëer zelf evenementen in de app.
Boekingen Laat uw klanten zelf een boeking doen om bijvoorbeeld een tafel te reserveren, of om zich op te geven voor een training of workshop.
Vacatures Geef uw vacatures weer en ontvang sollicitaties rechtstreeks uit uw app.
Producten Geef uw producten weer in een catalogus of menukaart
Google maps Help gebruikers om uw locatie te vinden in Google Maps
Social Media Integreer uw Facebook-pagina, Instagram of Twitter-account, of creëer een newswall met uw laatste updates.
Push notificaties Stuur meldingen middels push-notificaties en blijf zo in contact met uw gebruikers. Wanneer u wilt, u kunt zelfs berichten van tevoren inplannen.
Multimedia Deel audio, video en foto’s in je app.
Formulieren Wilt u specifieke data ontvangen van uw gebruikers? Gebruik dan formulieren waarmee u feedback en gegevens kunt verzamelen van uw gebruikers. Gebruik bijvoorbeeld een eenvoudig contactformulier waarmee gebruikers u kunnen bereiken per email. Of stel een specifieke vraag om inzicht te krijgen in de wensen van de gebruikers.
Content Deel specifieke content via de app. Inclusief foto’s, sliders, video, weblinks en ‘call-to-action’-buttons
Gebruikersrollen Beheer de app met meerdere personen met ieder zijn eigen bevoegdheden.

 

EasyAppointments – € 259

Laat klanten zelf afspraken inplannen middels een zelfstandige booking-systeem. U wordt dus niet meer gestoord terwijl u met een klant bezig bent. Bovendien kunt u zelf via de webinterface ook handmatig afspraken toevoegen die op een andere manier binnen komen, bijvoorbeeld telefonisch.

EasyAppointments biedt een ruim scala aan mogelijkheden, zo kunt u:

☑ meerdere services tegelijk boeken,

☑ vakantieperiodes toevoegen,

☑ buffertijden tussen afspraken in plannen,

☑ herinneringen versturen naar e-mail,

☑ annuleringsbeleid instellen (nooit, 1 uur, 2 uur, 1 dag van tevoren, etc.),

 

✔ Ideaal voor ondernemers die werken op afspraak, bijvoorbeeld kappers, therapeuten, notarissen, wellness-centers en sauna’s, klussenbedrijven, tandartsen of dierenartsen.

 

In combinatie met Progressive Loyalty kunnen klanten punten verdienen door boekingen te plaatsen voor services die jij aanbiedt.

Progressive Loyalty – € 449

Lanceer een loyaliteits-programma waarmee u klanten kunt belonen middels een puntensysteem. Laat klanten punten verdienen middels het maken van een afspraak of wanneer ze bij u kopen.

Doordat het systeem inzicht geeft in het toekennen van punten per medewerker, biedt het systeem controle tegen fraude.

U kunt punten toekennen dankzij de integratie in MCommerce of EasyAppointments, maar ook wanneer klanten in uw zaak afrekenen.

Het pakket biedt overzichten waardoor inzichtelijk wordt wie uw beste klanten zijn, hoe de meeste punten worden verdient en hoeveel punten er zijn toegekend. Zo krijgt u inzicht in hoe het puntensysteem voor uw onderneming rendeert.

Woocommerce webshop – € 249

Integreer uw Woocommerce webshop in een app. De volledige functionaliteit is beschikbaar dankzij de Woocommerce API en laat klanten afrekenen in de app (Paypal) of via de webshop.

AppReviews – € 49

Verhoog het succes van uw app door reviews te verzamelen. Verhoog uw App Store Optimalisation(ASO) dankzij reviews van uw gebruikers.

Individual PushNotifications – €  49

Selecteer een of meerdere gebruikers en stuur persoonlijke berichten vanuit de app

Onze apps worden standaard ontwikkeld voor Android en kunnen daarmee op circa 80% van alle smartphones in Nederland worden gebruikt. De Android app wordt door ons beschikbaar gesteld in Google Play Store.

Dankzij het strengere beleid van Apple, ontwikkelen wij alleen op aanvraag apps voor Apple iOS (iPhone/iPad), aangezien veel apps niet zonder meer worden geaccepteerd door de App Store van Apple. Het ontwikkelen van uw app voor iPhone/iPad kost € 225 extra.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Alle genoemde prijzen zijn richtprijzen en wij houden ons het recht voor om van de genoemde prijzen te kunnen afwijken.