[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”114″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]Smartphones zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Deze smartphones werken met apps die de gebruiker kan installeren vanuit bijvoorbeeld de Google Play Store (Android) of Apple’s App Store(iPhone/iPad). De Roo Design ontwikkelt apps voor beide systemen. Ook voor uw onderneming zou een app een goede aanvulling kunnen zijn.

Gebruiksgemak
Veel apps zijn bedoeld om ons leven makkelijker te maken. Uw onderneming kan daarom ook een app inzetten om het uw klanten gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een bestelling plaatsen, het maken van een afspraak of het bijhouden van een klantenkaart. Er zijn inmiddels voorbeelden genoeg van bedrijven die hun omzet zagen stijgen middels een eigen app.
De meeste websites passen zich wel aan wanneer deze met een smartphone worden bezocht, maar vaak oogt het toch niet helemaal zoals de bedoeling was. Apps daarentegen worden ontworpen voor gebruik op smartphones en tablets en bieden daardoor een veel beter gebruiksgemak. Uw klanten zullen deze vorm van service waarderen.

Klantenbinding
Met uw app op het startscherm wordt uw klant regelmatig herinnert aan uw diensten. Bovendien kunt u berichten sturen naar de gebruikers van uw app, bijvoorbeeld om nieuwsfeiten of aanbiedingen te delen. U staat dankzij de app in rechtstreeks contact met uw klant.

Voorsprong op de concurrentie
Het is voor uw onderneming van groot belang dat u de concurrentie een slag voor blijft. Doordat uw klant uw app op zijn toestel heeft geïnstalleerd, zit u bij uw klant in de broekzak. Letterlijk en figuurlijk. U kunt de klant uitnodigen om een paar vragen te beantwoorden, desnoods met een bonus in het vooruitzicht. U krijgt, dankzij de mogelijkheid om rechtstreeks met de klant in contact te komen, inzicht in wat de wensen zijn die in de markt leven.

Kosten
De kosten voor het ontwikkelen van apps zijn de laatste jaren steeds lager geworden. Dit komt mede doordat er steeds meer app-ontwikkelaars zijn bijgekomen, maar ook door gebruik te maken van kant-en-klare systemen. De Roo Design heeft voor u tal van mogelijkheden als het gaat om het ontwikkelen van uw app. Denk bijvoorbeeld aan webshops, online reserveringen, klantenloyaliteitsprogramma’s, multimedia en contactmogelijkheden. Voor onze apps maken wij gebruik van gestandaardiseerde pakketten en hebben hierin tal van mogelijkheden voor u. Wij zijn daardoor in staat om de kosten van een app ontwikkelen laag te houden. Onze levertijden zijn daardoor ook veel korter.

Wilt u meer weten, of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]