Wil jij potentiele klanten bereiken? Dan is Social Media Marketing wellicht iets voor jou.

Met Social Media Marketing bedoelen we ‘het actief benaderen van potentiële klanten via Sociale Media’. Middels een advertentie richten we ons direct op de door jou gespecificeerde doelgroep. Op die manier wordt jouw advertentie alleen getoond aan mensen die binnen jouw doelgroep vallen en mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Zo verspillen we dus geen budget aan mensen die waarschijnlijk toch niet in jouw product geïnteresseerd zouden zijn.

Met meer dan 11 miljoen gebruikers in Nederland is Facebook het grootste platform om potentiële klanten te bereiken. Ze beschikken over veel informatie van hun gebruikers, zoals hun interesses, geslacht, leeftijd, opleidingsniveau, woonplaats, etc. Daardoor kun je heel gericht een advertentie laten tonen aan gebruikers die overeenkomen met jouw specifieke doelgroep en benadert dus pro-actief jouw ideale klant met je boodschap.

Waarom adverteren?

Facebook wil graag dat Facebook leuk blijft. Een bericht van een vriend of vriendin krijgt dan ook voorrang in de tijdlijn ten opzichte van berichten van bedrijven. Ook al heeft jouw bedrijf veel volgers, dan krijgt slechts een klein deel daarvan jouw berichten te zien. Facebook dwingt ondernemers zo om te gaan adverteren, dat is het nou eenmaal het verdienmodel van Facebook.

Goede resultaten halen met adverteren op Facebook is niet heel eenvoudig. Om te voorkomen dat je onnodig veel geld uitgeeft aan advertentie-campagnes, helpen wij ondernemers met adverteren op Facebook. Met onze kennis en ervaring zetten wij graag een advertentiecampagne voor je op.

Samen bepalen we dan de doelgroep en jouw gewenste resultaat. Wij houden dagelijks de resultaten in de gaten en sturen wanneer nodig bij, om te voorkomen dat er budget verloren gaat.

Wil je meer weten over de voordelen van adverteren op Facebook? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel ons voor het maken van een afspraak.