[vc_row][vc_column][tek_reviews rw_author_name=”Kor Sikma” rw_author_name_color=”#000000″ rw_author_desc=”Sikma’s Warenhuis en Naaimachines” rw_author_desc_color=”#000000″ image_source=”media_library” rw_author_image=”7457″ rw_review_message=”Ik was op zoek naar een klein zelfstandig bedrijf die mij kon helpen om mijn sterk verouderde website aan te pakken en het nieuwe product meer bekendheid te geven.

Via een klant ben ik aan het adres van DeRoo-design gekomen in de persoon van Niels.

Op mijn verzoek is hij langs geweest en we hebben de wensen en mogelijkheden besproken.

Na het bespreken van de grote lijnen en afspraken te hebben gemaakt ontving ik een keurige overzichtelijke offerte.

We konden van start gaan en prima samenwerken op basis van een wederzijds vertrouwen.

Uiteraard komt er altijd meer op je af dan verwacht maar dit was goed meegenomen in het totaalplaatje.

Ik ben erg blij met het eindresultaat van de site, de onderlinge communicatie, de gehele werkwijze en het meedenken van Niels.

Ik kan hem altijd nog eens een vraag stellen als er toch nog iets gebeurd en/of aangepast moet worden.

Super tevreden dus!

Sikma’s Warenhuis en Naaimachines

www.sikmabolsward.nl” rw_show_review_rating=”hide_stars” css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tek_reviews rw_author_name=”Henny Dekker” rw_author_name_color=”#000000″ rw_author_desc=”Penningmeester Lokale Omroep Hoogeveen” rw_author_desc_color=”#000000″ image_source=”media_library” rw_author_image=”7459″ rw_review_message=”Lokale Omroep Radio Hoogeveen is zeer content met de diensten geleverd door De Roo Design.

Dit bedrijf heeft naar onze volle tevredenheid de website voor onze omroep gebouwd.

Onze app voor zowel de Android als Apple mobiele telefoons is ook door De Roo Design gemaakt.

Wij zijn onder de indruk van de deskundigheid en wij bevelen De Roo Design dan ook van harte aan.” rw_show_review_rating=”hide_stars” css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tek_reviews rw_author_name=”Yet Visser” rw_author_name_color=”#000000″ rw_author_desc=”www.yetvisser.nl” rw_author_desc_color=”#000000″ image_source=”media_library” rw_author_image=”7460″ rw_review_message=”Niels de Roo heeft mij geholpen met het maken van mijn webshop. Door zijn kunde is dit een gedegen webshop geworden waarbij ik mijzelf ook nog eens kan redden. Vooral op de momenten van paniek wanneer ik weer eens iets had gewist of iets had aangeklikt wat niet goed was, was hij vrijwel meteen beschikbaar om mij te helpen. Door hem werd het maken van een webshop/website veel gemakkelijker.
Het fijne van de samenwerking met Niels de Roo vind ik vooral dat hij je ontzorgt. Ik heb veel vertrouwen in hem omdat hij ook goed weet hoe het hele website/webshop gebeuren in elkaar zit. Niels is erg van de details waardoor het uiteindelijke resultaat ook erg professioneel eruit ziet.
Ik raad zijn bedrijf dan ook vaak aan bij familie, vrienden en kennissen (wat ook al vaak gebeurd is).” rw_show_review_rating=”hide_stars” css_animation=””][/vc_column][/vc_row]